Egy 19 éves szolnoki nőt egy nap alatt kétszer is előállítottak lopás miatt

Megosztás

A botcsinálta tolvajt mindkétszer úgy csípték fülön a rendőrök, hogy közben a zsákmány is nála volt, hogy még tagadni se lehessen a bűncselekményt. Nem ez volt a hölgy napja. Lehet sejtésünk, hogy ezek után jó útra tér-e.

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy 19 éves helyi lakost, akit egy napon belül kétszer állítottak elő lopás miatt. Mindkét alkalommal a nőnél volt a zsákmány is.

Egy szolnoki lakos arról tett bejelentést a rendőrségen 2023. augusztus 4-én kora délután, hogy az egyik helyi ingatlan kerítéséhez lakatolt kerékpárjáról ismeretlen lefeszítette a lakatot és ellopta a járművet. A rendőrök a kiterjedt adatgyűjtés eredményeként egy órán belül ellenőrizték a feltételezett elkövetőt, aki éppen az ellopott kerékpárral közlekedett. A 19 éves nőt előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A kerékpárt lefoglalták, majd a sértettnek visszaadták.

Ugyanezen a napon 20 óra körül a nő kinyitotta egy szolnoki lángosos büfékocsi ablakát, bement, majd üdítőitalokat valamint aprópénzt vitt magával. A rendőrök ezúttal is rövid időn belül, a helyszín közelében elfogták a fiatal nőt, akinél megtalálták az eltulajdonított értékeket. Kihallgatása során a gyanúsított mindkét cselekményt elismerte.

A nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kétrendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást. (Forrás: Police.hu)

Kapcsolódó cikkek